Teradek Cube

Ați avut vreodată nevoie să transmiteți imaginile dintr-o cameră video la distanță și n-ați fost mulțumit ? Ei bine, Teradek a lansat o nouă versiune a celebrului deja Cube. Se pare că poate face mult mai multe decât precedentul model.

Ei bine, da, nu are doar două antene, dar poate crea o rețea wireless cu care să transmiteți imaginile, fie la un accesoriu care folosește Wi-Fi (tabletă computer sau un smartphone) sau pe internet. Comprimă semnalul H.264 și transmite 1080p dar în același timp le și poate înregistra pe un card microSD. Ceea ce este și mai interesant este că există deja o aplicație pentru iPad cu care se poate controla o cameră Arri Alexa în timp real.

Poate că singurul inconvenient ar fi prețul care probabil va fi din nou pe undeva pe la 3000 dolari, dar vestea bună este că în același timp Nikon tocmai a lansat un aparat de fotografiat mult mai ieftin (în România cam în jur de 3000RON) Nikon D3200 care va putea face acest straming foto și video (cu un accesoriu opțional) la numai o mică parte din prețul acestui Teradek Cube.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s